Pesenan laptop akeh anyar kanggo dikirim

2020/11/30

Ing Nopember 2019, pelanggan Amerika memesan laptop 2500 saka pabrik, konfigurasi mewah, CPU inti Intel i5 / i7 8th, RAM 8GB / 16GB, SSD 512GB, salah sawijining cetakan anyar sing dikembangake dening departemen pangembangan, kanthi bobot entheng Iki anti banyu lan anti-gulung fungsi. Sing liyane yaiku fungsi rotasi 360 derajat, kanthi layar tutul dhuwur, sing bisa digunakake kanggo notebook lan tablet. Jumlah total tekan luwih saka 3 yuta dolar AS, lan pangiriman sajrone rong wulan mbuktekake kekuatan R&D pabrik lan kapabilitas produksi lan pangiriman.