Omah > Sejarah Kita

Sejarah Kita


Shenzhen TPS Technology Industry Co., Ltd (SZ TPS CO., LTD) didegake ing taun 2008 nggawe tablet Android, tablet Windows, Tablet Kasar, Tablet sing bisa dicopot, lsp, nglayani pasar luar negeri & domestik. 5 taun mengko, rega tahunan udakara 2 yuta Dolar AS. Ing 2014, kita miwiti nggawe laptop kanthi apik, lan sajrone setaun, volume penjualan saben taun nganti 15 yuta USDollar. Bebarengan karo ekspansi pasar, kita nggawe loro anak perusahaan minangka Bestdasin & SZTPS, promosi volume penjualan dadi 50 yuta Dolar AS setaun. Saiki, kita terus ngembangake teknologi teknologi tinggi, supaya bisa dadi mitra paling anyar. Wektu Telekomunikasi 5G.

Kanthi inovasi lan pangembangan 12 taun, produk-produk berkualitas tinggi kita meh menyang kabeh jagad, kayata USA, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah, Asia Tenggara, Asia Timur, lsp.