Babagan awake dhewe

Shenzhen TPS Technology Industry Co., Ltd (SZ TPS CO., LTD) didegaké ing taun 2008 kanggo pabrik tablet Android, tablet Windows, Tablet Kasar, Tablet sing bisa dicopot, lsp, kanggo ngawasi pasar luar negeri & domestik. 5 taun mengko, dodolan taunan udakara 2 yuta Dolar AS. Ing 2014, kita uga miwiti nggawe laptop, lan sajrone setaun, volume penjualan saben taun nganti 15 yuta Dolar AS. Bebarengan karo ekspansi pasar, kita nggawe loro anak perusahaan minangka Bestdasin & SZTPS, promosi volume penjualan dadi 50 yuta Dolar AS setaun. Saiki, kita terus ngembangake teknologi teknologi tinggi, supaya bisa dadi mitra paling apik ing Wektu Telekomunikasi 5G paling anyar.
Kanthi inovasi lan pangembangan 12 taun, produk kualitas reputasi dhuwur kita meh menyang kabeh jagad, kayata AS, Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah, Asia Tenggara, Asia Timur, lsp.

Tablet PC

Shenzhen TPS Industry Technology Co., Ltd minangka PC tablet profesional, produsen tablet PC kasar lan windows PC intel. Minangka salah sawijining perusahaan teknologi tinggi ing PC tablet, tablet PC kasar lan industri PC tablet intel, kita duwe 3.000 meter persegi, limang jalur perakitan lan 10 Insinyur R&D, luwih saka 150 karyawan. Lan kita nyedhiyakake layanan khusus 11 taun OEM / ODM ing PC tablet, PC tablet kasar lan PC tablet intel windows, kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

TPS fokus ing disesuaikan, R&D, Majelis ing PC tablet, PC tablet kasar lan PC intel tablet PC, kita duwe pengalaman akeh babagan piranti lunak lan proyek perangkat keras ing PC tablet, PC tablet kasar lan PC tablet intel windows, uga nindakake akeh proyek gedhe karo Amerika Serikat, Jepang, proyek pamrentah Korea lan Afrika tablet PC, PC tablet kasar lan PC intel tablet windows, dadi kita duwe kapercayan lengkap kanggo memenuhi level kualitas sampeyan.
          
Laboratorium tes TPS dhewe. Tablet PC sing kalebu, PC tablet kasar lan windows PC intel produk PC minangka persetujuan karo sertifikasi kalebu RoHS, CE, FCC, UL, FDA, BIS, CB, PCT lan liya-liyane. Garansi setaun kanggo kabeh PC tablet produk, PC tablet kasar lan PC windows intel tablet (Ora kalebu aksesoris), terminal sing duwe masalah kualitas (Ora kalebu faktor manungsa) bisa didandani utawa diganti saka kita; yen klien nangani layanan kanthi lokal, kita bakal menehi rekomendasi supaya klien bisa tuku bagean Spare (PCBA / LCD / Panel tutul / Baterai lsp); kanggo kumpulan produk lan ndandani, kita bakal nyedhiyakake video, yen prelu, kita bakal ngirim staf teknis kanggo latihan; pitulungan teknologi kanggo kabeh urip. Kapentingan apa wae ing PC tablet, PC tablet sing atos lan produk PC tablet intel, bakal ditrima mengko.
Maca liyane

2 Ing 1 Tablet PC

Windows-intel 2 ing 1 tablet PC beda karo tablet tradisional. Bisa nggayuh kinerja laptop nalika kerjane nganggo keyboard nirkabel sing disambungake karo pin pogo, kaya Mode Tablet, Mode Gambar / Tulis, Mode Portable lan Mode Laptop, lan pena stylus ora opsional. Adhedhasar sing wis diinstal karo Sistem Operasi Windows 10, tablet windows nggawa sampeyan menyang operasi komputer sing akrab, kayata browsing cepet, asisten swara Cortana lan streaming game Xbox.

Penampilan mode lan kinerja sing kuat minangka poin utama seri PC Windows-intel 2 ing 1 tablet. Prosesor Intel, Multi-port, Gen8 HD Graphics, lan dual camera minangka konfigurasi umum. Tablet windows nggunakake 2GB / 4GB RAM voltase rendah DDR3 / DDR4 lan CPU konsumsi daya, bisa lancar lan luwih suwe yen dibandhingake karo chip generasi pungkasan. ROM minangka chip eMMC kanthi kecepatan luwih cepet lan stabilitas sing luwih apik, 64GB eMMC entuk 150MB / s maca lan nulis kanthi cepet lan kinerja stabil. Uga ndhukung kertu Micro SD nganti 128GB.

Tablet windows digawe nganggo kasus ABS / Metal sing ramping. Layar sentuh IPS LCD 10,1 inci njamin sudut pandang sing jembar (nganti 178 derajat), kualitas gambar sing jelas, nyuda silau lan saben tutul sing akurat. Layar HD 1280 * 800 IPS nggawa kita pengalaman visual sing jero. Kanthi batere gedhe 6000mAh, ndhukung panggunaan campuran durasi 5 ~ 7 jam.

2 ing 1 tablet PC minangka tablet sing cocog banget kanggo kantor lan pendhidhikan ing omah.
Maca liyane

PC Tablet Pendidikan

Perusahaan TPS profesional tablet wifi android / 3G / 4G PC lan pabrik PC tablet pendhidhikan kanthi luwih saka 10 taun pengalaman OEM ODM ing shenzhen. Kita duwe 8 jalur perakitan lan 3 jalur SMT, pabrik 8000 sqm, 20 insinyur R&D lan staf 380-420 ing shenzhen. Wis kerja sama karo akeh importir. PC tablet kita yaiku sistem Android 9.0 / 10.0 sing dilewati GMS, bukak layanan google tanpa masalah.

TPS fokus ing selaras, R&D, assembling ing PC tablet, PC tablet kasar lan PC intel tablet PC, kita duwe pengalaman akeh babagan proyek piranti lunak lan perangkat keras ing PC tablet, PC tablet kasar lan PC intel tablet intel, uga nindakake akeh proyek gedhe karo proyek pemerintah Amerika Serikat, Jepang, Korea lan Afrika wifi / 3G / 4G tablet PC lan PC tablet pendhidhikan, dadi kita duwe kapercayan lengkap kanggo bisa nggayuh level mutu sampeyan.

PC wifi / 3G / 4G tablet Android lan PC tablet pendhidhikan digunakake ing perawatan medis, pusat perbelanjaan, pendhidhikan sekolah, mobil, kantor komersial lan liya-liyane. Iku misuwur banget ing saindenging jagad. Garansi setaun kanggo kabeh PC tablet produk, PC tablet kasar lan PC windows intel tablet (Ora kalebu aksesoris), terminal apa wae sing duwe masalah kualitas (Ora kalebu faktor manungsa) bisa didandani utawa diganti saka kita. Kapentingan apa wae ing PC tablet wifi / 3G / 4G Android lan PC tablet pendhidhikan bakal ditampa mengko.
Maca liyane

Enquiry For Pricelist


Sugeng rawuh ing situs web! Kanggo pitakon babagan tablet PC, Android AIO, laptop intel, PC tablet 2 in 1, tablet pendhidhikan utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal kontak sajrone 24 jam.

News

Pesenan Bulk Anyar 8 Inch Tablet pc Kanggo Kirim

Pesenan Bulk Anyar 8 Inch Tablet pc Kanggo Kirim

12 11,2020

Ing pungkasan Oktober 2020, pelanggan Filipina mrentah tablet tablet 4G Android 4000 Android 8 inci saka pabrik, kanthi ......

Maca liyane
Elektronik Global Sumber Global

Elektronik Global Sumber Global

12 11,2020

Ing Oktober 2018, April 2019 lan Oktober 2019, TPS melu ing telung Pameran Elektronik Hong Kong Sumber Global lan entuk ......

Maca liyane
Pesenan laptop akeh anyar kanggo dikirim

Pesenan laptop akeh anyar kanggo dikirim

11 30,2020

Ing Nopember 2019, pelanggan Amerika memesan laptop 2500 saka pabrik, konfigurasi mewah, CPU inti Intel i5 / i7 8th, RAM......

Maca liyane