Omah > Laptop Intel

{tembung kunci} Pabrikan

Kita bisa nyedhiyakake kabeh ukuran laptop Intel dadi 11,6 inci, 13,3 inci, 14,1 inci, 15,6 inci, lsp, kanthi CPU minangka Z8350, seri Apollo N3350, N4000, N4200, N5000 utawa inti gedhe minangka seri i3 i5 i7. Adhedhasar prapasang sing wis dilisensi karo sistem operasi Windows 10 utawa Windows 10 Pro, laptop Intel saiki wis cocog kanggo kantor online, pengajaran jarak jauh & pembelajaran, jejaring sosial, game lan hiburan.

Penampilan busana lan kinerja sing kuat minangka poin utama seri laptop Intel kita. Kanthi prosesor Intel sing kuat, tampilan definisi tinggi, Intel HD utawa UHD Graphics, laptop Intel kita bisa ndhukung kabeh saka 4GB nganti 16GB ing RAM, lan panyimpenan bisa 64GB / 128GB / 256GB / 1TB ing HDD utawa SSD, desain antarmuka wis misuwur dening macem-macem pasar: 2 nganti 4 slot USB, Tipe C, HMDI, RJ45, slot SD, earphone, DC, speaker & Mic, lsp; kamera ngarep, WIFI lan Bluetooth kalebu dhasar.

Laptop Intel biasane digawe nganggo kasus ABS / Metal sing ramping, nganggo batere umure umure, keyboard normal utawa backlit.

Muga-muga laptop Intel iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik.
View as  
 
Minangka produsen lan pemasok {kata kunci) profesional TPS, TPS minangka perusahaan sing spesialisasi ing pangembangan lan produksi {kata kunci} sing disesuaikan. Sampeyan bisa uga ujar manawa {tembung kunci sing paling anyar lan paling laris kudu larang, bener? Ora, produke murah, lan uga bakal menehi diskon. Sugeng rawuh ing produk Grosir ing stok saka pabrik kami. Kajaba iku, produk kita duwe sertifikasi CE. Kanggo info luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.