Omah > Pabrik Kita

Pabrik Kita


Madeg ing taun 2008, SHENZHEN TPS TECHNOLOGY CO, .LTD (SZ TPS CO., LTD) profesional melu nggawe lan ngasilake produk elektronik khusus.

Kita minangka perusahaan komprehensif gedhe sing nggabungake riset, pangembangan, pabrik lan adol bebarengan. Produk utama kalebu tablet Android, pc tablet 2 in 1, tablet windows, laptop intel, telpon pintar, tablet kasar lan Android AIO dll. Minangka salah sawijining perusahaan teknologi tinggi, kita duwe 3.000 meter persegi, 5 jalur perakitan lan 10 insinyur R&D, luwih saka 150 karyawan. Lan kita nyedhiyakake layanan Customized OEM / ODM 11 taun kanggo para pelanggan ing saindenging jagad, ndhukung layanan khusus.

Kita fokus ing kustomisasi, R&D, majelis, kita duwe pengalaman akeh babagan proyek piranti lunak lan perangkat keras, uga nindakake akeh proyek gedhe, kanthi proyek pamrentah AS, Jepang, Korea lan Afrika, mula kita duwe kapercayan lengkap kanggo memenuhi level mutu sampeyan.