{tembung kunci} Pabrikan

Shenzhen TPS Industry Technology Co., Ltd minangka PC tablet profesional, produsen tablet PC kasar lan windows PC intel. Minangka salah sawijining perusahaan teknologi tinggi ing PC tablet, tablet PC kasar lan industri PC tablet intel, kita duwe 3.000 meter persegi, limang jalur perakitan lan 10 Insinyur R&D, luwih saka 150 karyawan. Lan kita nyedhiyakake layanan khusus 11 taun OEM / ODM ing PC tablet, PC tablet kasar lan PC tablet intel windows, kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

TPS fokus ing disesuaikan, R&D, Majelis ing PC tablet, PC tablet kasar lan PC intel tablet PC, kita duwe pengalaman akeh babagan piranti lunak lan proyek perangkat keras ing PC tablet, PC tablet kasar lan PC tablet intel windows, uga nindakake akeh proyek gedhe karo Amerika Serikat, Jepang, proyek pamrentah Korea lan Afrika tablet PC, PC tablet kasar lan PC intel tablet windows, dadi kita duwe kapercayan lengkap kanggo memenuhi level kualitas sampeyan.
          
Laboratorium tes TPS dhewe. Tablet PC sing kalebu, PC tablet kasar lan windows PC intel produk PC minangka persetujuan karo sertifikasi kalebu RoHS, CE, FCC, UL, FDA, BIS, CB, PCT lan liya-liyane. Garansi setaun kanggo kabeh PC tablet produk, PC tablet kasar lan PC windows intel tablet (Ora kalebu aksesoris), terminal sing duwe masalah kualitas (Ora kalebu faktor manungsa) bisa didandani utawa diganti saka kita; yen klien nangani layanan kanthi lokal, kita bakal menehi rekomendasi supaya klien bisa tuku bagean Spare (PCBA / LCD / Panel tutul / Baterai lsp); kanggo kumpulan produk lan ndandani, kita bakal nyedhiyakake video, yen prelu, kita bakal ngirim staf teknis kanggo latihan; pitulungan teknologi kanggo kabeh urip. Kapentingan apa wae ing PC tablet, PC tablet sing atos lan produk PC tablet intel, bakal ditrima mengko.
View as  
 
<1>
Minangka produsen lan pemasok {kata kunci) profesional TPS, TPS minangka perusahaan sing spesialisasi ing pangembangan lan produksi {kata kunci} sing disesuaikan. Sampeyan bisa uga ujar manawa {tembung kunci sing paling anyar lan paling laris kudu larang, bener? Ora, produke murah, lan uga bakal menehi diskon. Sugeng rawuh ing produk Grosir ing stok saka pabrik kami. Kajaba iku, produk kita duwe sertifikasi CE. Kanggo info luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.