{tembung kunci} Pabrikan

PC tablet Android 2 ing 1 misuwur banget ing mareket. Bisa nggayuh kinerja laptop nalika kerjane nganggo keyboard bluetooth nirkabel sing gegandhengan, kaya Mode Tablet, Mode Gambar / Tulis, Mode Portable lan Mode Laptop, lan pena stylus ora opsional. Adhedhasar sing wis diinstal karo Android 8.1 / 9.0 / 10.0 10 Sistem Operasi, tablet Android bakal nggawa sampeyan menyang jagad hiburan.

PC tablet Android 2 ing 1 digawe nganggo kasus logam sing ramping. Layar sentuh IPS LCD 10,1 inci njamin sudut pandang sing jembar (nganti 178 derajat), kualitas gambar sing jelas, nyuda silau lan saben tutul sing akurat. Layar HD 1280 * 800 IPS nggawa kita pengalaman visual sing jero. Kanthi batere gedhe 6000mAh, ndhukung panggunaan campuran durasi 5 ~ 7 jam.

Tablet sing elegan banget kanggo hiburan lan pendhidhikan.
View as  
 
<1>
Minangka produsen lan pemasok {kata kunci) profesional TPS, TPS minangka perusahaan sing spesialisasi ing pangembangan lan produksi {kata kunci} sing disesuaikan. Sampeyan bisa uga ujar manawa {tembung kunci sing paling anyar lan paling laris kudu larang, bener? Ora, produke murah, lan uga bakal menehi diskon. Sugeng rawuh ing produk Grosir ing stok saka pabrik kami. Kajaba iku, produk kita duwe sertifikasi CE. Kanggo info luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.