10.1 Inci 4G Android 2 Ing 1 Tablet PC
  • Air Pro10.1 Inci 4G Android 2 Ing 1 Tablet PC
  • Air Pro10.1 Inci 4G Android 2 Ing 1 Tablet PC
  • Air Pro10.1 Inci 4G Android 2 Ing 1 Tablet PC

10.1 Inci 4G Android 2 Ing 1 Tablet PC

Kita nyuplai 10.1 inci 4G Android 2 in 1 tablet pc kanthi kualitas dhuwur kanthi CE FCC RoHS kanthi garansi setaun. Adhedhasar layanan OEM / ODM 11 taun kanggo tablet & laptop Android, lan 30 insinyur R&D & 8 jalur perakitan bebas debu & 150 staf, produk kami wis nyakup sebagian besar pasar Eropa, Amerika lan Afrika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China ......

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka 10.1 Inci 4G Android 2 Ing 1 Tablet PC

PC tablet 10,1 inci 4G Android 2 in 1 iki isin banget, kanthi keyboard nirkabel BT sing bisa dicopot, ora ana gaya. IPSScreen njamin sudhut ndeleng sudhut. Prosesor CPU Mutil intine kacepetan dhuwur. Dualband WiFi 2.4GHz / 5.0GHz luwih apik kanggo sambungan nirkabel.


â— CPU: SC9832 / SC9863A / MT6737MT6797 Quad / Deca CoreCortex [email protected]~2.0GHz 64Bits

â— OS: Andriod OS 6.0-7.0-8.0 - 8.1-9.0

â— Modul LCD: 10â € ˜â € ˜ Layar 1280 * 800 IPS

â— RAM: 1GB / 2GB / 3GB

â— Hard Disk: 8GB / 16GB / 32GB / 64GB Flash Nand

â— Batere: 4500-6500 mAh / 3.7V Lithium;

â— Kamera Bangun: Ngarep 0.2MP / 2.0 Mega, Belakang2.0MP / 5.0 Mega

â— Jaringan: WiFi: 802.11b / g / n; BT; Dongle 3G eksternal

- Dhukungan telpon 4G / 3G;

â— GSM: 850/900/1800/1900, WCDMA: 2100 MHz
◠FDD-LTE:B1 / 3/4/5/7/17/20/28; TDD-LTE: B3839 40 41
â— Slot Card SD: Dhukungan kertu TF (maks 32GB)
- Ndhukung Keyboard Bluetoliyane


2.Parameter (Spesifikasi) PC ​​Tablet 10.1 Inci 4G Android 2 Ing 1 Tablet

Konfigurasi Standar Fisik Sistem

Jinis

Rincian

Katrangan

Formulir Produk

Formulir Produk

2 ing siji

Ukuran

245.5 * 175 * 10.5mm

Materi

Logam utawa ABS

LCD

Ukuran Layar

10 "10:16

Resolusi Layar

1280 * 800/1920 * 1200 2.5D G + G IPS Layar

TP

Modul Tutul

Kapasitif 5 Titik

Batere

Jinis

Baterai polimer lithium-ion

Kapasitas

3.7V / 4500-6500mAH

Ketahanan

4-6 Jam

Konfigurasi perangkat keras sistem:

Taype

Rincian

Katrangan

CPU

Jinis

SC9832 / SC9863A / MT6737 // MT6797 / MT6753 Quad / Octa / DecaCore Cortex [email protected] 64Bits

Kacepetan

1,5GHz

GPU

Jinis

Mali-720 3D OPNE GL VE 2.0

RAM

Kapasitas

1GB / 2GB / 3GB

Lampu kilat ROM

Kapasitas

8GB / 16GB / 32GB / 64GB

Kamera

Ngarep

0.3MP / 2.0MP

Mburi

2.0MP / 5.0MP

Juru bicara

Ukurane

Speaker 8Î © / 1W internal x 1

G-Sensor

Built-in

Sensor akselerasi gravitasi

Sambungan Jaringan:

Jinis

Rincian

Katrangan

Wifi

Modul WIFI

WIFI 802.11ab / g / n / ac + Bluetoliyane

3G / 4G

Dhukungan

WCDMA: B1 / 2/5/8 FDD-LTE: B1 / 3/4/5/7/17 // 20/28 TDD-LTE: B38 / 39/40/41

Jaringan Ethernet

MiNi USB ngalih menyang Jaringan Ethernet


Ndhukung

Konfigurasi Antarmuka

Jinis

Rincian

Katrangan

Soket kertu SIM

Dhukungan data

SIM mikro

Antarmuka USB

Transfer data ndhukung

USB mikro

Jack headphone

Output musik

∮ 3.5mm jack headphone standar

Antarmuka HDMI

Output video

Ora

Keyboard

Piranti input

Gaya nirkabel BT & Magnetik

Aksesoris sing Diperlukan:

Jinis

Rincian

Katrangan

Manual pangguna

Konfigurasi Standar

Manual pangguna Inggris

Adaptor daya

Konfigurasi Standar

USB (5V / 2A)

Kabel Patch USB

Konfigurasi Standar

HOST

Konfigurasi Piranti Lunak:

Jinis

Rincian


Katrangan

Sistem Operasi (OS)

Versi OS

Andriod OS 6.0-7.0-8.0- 8.1-9.0-10.0


3.Fitur lan Aplikasi 10.1 Inci 4G Android 2 Ing 1 Tablet PC

This 10.1 inch 4G android 2 in 1 tablet pc is made with ultra slim 10mm metal case, and FHD 1920*1200 IPS screen brings us fully immersive visual experience. Besides, the multi touch makes your every touch accurate and smoliyane. A extremely elegant tablets for entertainment and education. 


4.Rincian of 10.1 Inch 4G Android 2 In 1 Tablet PC

Iki 10.1 inci 4G Android 2 ing 1 tablet pc.

10.1 Inch 4G Android 2 In 1 Tablet PC


5.Kualifikasi Produk

10.1 Inch 4G Android 2 In 1 Tablet PC10.1 Inch 4G Android 2 In 1 Tablet PC


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

10.1 Inch 4G Android 2 In 1 Tablet PC10.1 Inch 4G Android 2 In 1 Tablet PC


7. FAQ

P: Apa sampeyan pabrik? Apa produk sing sampeyan pasangkan?

A: Ya, kita pabrik produk elektronik konsumen luwih saka 10 taun. Kita ngasilake lan nyedhiyakake macem-macem produk ing laptop, lan tablet pc.

P: Apa sampeyan bisa nyithak logo pelanggan babagan produk? Lan paket sing disesuaikan?

A: Ya, tampi pesanan OEM / ODM. MOQis kita 1.000 pcs. Kita bisa nambah logo ing urutan conto produk kalebu gratis. Kita nyedhiyakake layanan khusus.

P: Suwene sampeyan menehi saran babagan pitakon?

A: Kita nyedhiyakake layanan 24 jam. Mangga hubungi gratis kapan wae. Priksaan sampeyan bakal direspon sajrone 5 jam. Yen mendesak, hubungi kami liwat ponsel, email, Skype, Wechat, lsp. Dina kerja Bisnis: saka Minggu nganti Setu

Q. Apa aku bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas?

A. Ya! Sambutan supaya sampel kanggo mriksa kualitas lan fungsi sadurunge order akeh. Biaya sampel bakal dibalekake supaya akeh pesanan sabanjure.



Panas Tags: 10.1 Inch 4G Android 2 In 1 Tablet PC, Grosir, Khusus, Stok, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Murah, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.