{tembung kunci} Pabrikan

Windows-intel 2 ing 1 tablet PC beda karo tablet tradisional. Bisa nggayuh kinerja laptop nalika kerjane nganggo keyboard nirkabel sing disambungake karo pin pogo, kaya Mode Tablet, Mode Gambar / Tulis, Mode Portable lan Mode Laptop, lan pena stylus ora opsional. Adhedhasar sing wis diinstal karo Sistem Operasi Windows 10, tablet windows nggawa sampeyan menyang operasi komputer sing akrab, kayata browsing cepet, asisten swara Cortana lan streaming game Xbox.

Penampilan mode lan kinerja sing kuat minangka poin utama seri PC Windows-intel 2 ing 1 tablet. Prosesor Intel, Multi-port, Gen8 HD Graphics, lan dual camera minangka konfigurasi umum. Tablet windows nggunakake 2GB / 4GB RAM voltase rendah DDR3 / DDR4 lan CPU konsumsi daya, bisa lancar lan luwih suwe yen dibandhingake karo chip generasi pungkasan. ROM minangka chip eMMC kanthi kecepatan luwih cepet lan stabilitas sing luwih apik, 64GB eMMC entuk 150MB / s maca lan nulis kanthi cepet lan kinerja stabil. Uga ndhukung kertu Micro SD nganti 128GB.

Tablet windows digawe nganggo kasus ABS / Metal sing ramping. Layar sentuh IPS LCD 10,1 inci njamin sudut pandang sing jembar (nganti 178 derajat), kualitas gambar sing jelas, nyuda silau lan saben tutul sing akurat. Layar HD 1280 * 800 IPS nggawa kita pengalaman visual sing jero. Kanthi batere gedhe 6000mAh, ndhukung panggunaan campuran durasi 5 ~ 7 jam.

2 ing 1 tablet PC minangka tablet sing cocog banget kanggo kantor lan pendhidhikan ing omah.
View as  
 
<1>
Minangka produsen lan pemasok {kata kunci) profesional TPS, TPS minangka perusahaan sing spesialisasi ing pangembangan lan produksi {kata kunci} sing disesuaikan. Sampeyan bisa uga ujar manawa {tembung kunci sing paling anyar lan paling laris kudu larang, bener? Ora, produke murah, lan uga bakal menehi diskon. Sugeng rawuh ing produk Grosir ing stok saka pabrik kami. Kajaba iku, produk kita duwe sertifikasi CE. Kanggo info luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.