Omah > Android AIO

{tembung kunci} Pabrikan

Tablet Android AIO (All In One) 10,1 inci iki minangka pc panel industri, Layar IPS njamin sudut pandang sing jembar. Prosesor CPU inti mutil kacepetan dhuwur. Kabeh komponen elektronik adhedhasar kualitas industri. Antarmuka multi-tujuan.

Tablet AIO android minangka tablet panggunaan akeh. Ndhukung pangenalan praupan, omah & medis sing cerdas, monitor keamanan, tampilan robot, terminal swalayan, pariwara, lan konferensi video lsp. Minangka desain anyar kanthi desain bolongan ing saubengé fuselage kanggo nambah area ventilasi.
1. Disipasi panas sing cepet kanggo umur mesin sing luwih dawa
2. Prosesor luwih aman lan efektif
3.24 jam operasi stabil.

Kita duwe CE, FCC, RoHS lan sertifikat liyane kanggo tablet Android AIO kanggo memenuhi standar keamanan ing sebagian besar negara ing saindenging jagad. TPS Shenzhen fokus ing kualitas layanan sing apik lan apik.

Layanan OEM / ODM kasedhiya.
View as  
 
<1>
Minangka produsen lan pemasok {kata kunci) profesional TPS, TPS minangka perusahaan sing spesialisasi ing pangembangan lan produksi {kata kunci} sing disesuaikan. Sampeyan bisa uga ujar manawa {tembung kunci sing paling anyar lan paling laris kudu larang, bener? Ora, produke murah, lan uga bakal menehi diskon. Sugeng rawuh ing produk Grosir ing stok saka pabrik kami. Kajaba iku, produk kita duwe sertifikasi CE. Kanggo info luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita. Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan entuk manfaat bebarengan.