Omah > Layanan Kita

Layanan Kita


Layanan Sawise Didol:
1) Garansi setaun kanggo kabeh produk (Ora kalebu aksesoris), terminal sing duwe masalah kualitas (Ora kalebu faktor manungsa) bisa didandani saka kita.
2) Yen klien nangani layanan kanthi lokal, kita bakal menehi saran supaya klien bisa tuku bagean Spare (PCBA / LCD / Touchpanel / Baterai lsp)
3) Kanggo kumpulan produk lan ndandani, kita bakal nyedhiyakake video. Yen perlu, kita bakal ngirim staf teknis kanggo latihan.
4) Bantuan teknologi kanggo kabeh urip.