Sertifikat kita


Kita duwe lab test. Produk kasebut minangka sertifikasi persetujuan kalebu RoHS, CE, FCC, UL, FDA, BIS, CB, PCT lsp.

Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing cerah lan mupangat kanggo gotong royong.