Aplikasi Produk


Teknologi pisanan lan haslet sing duwe orientasi teknologi SHENZHEN TPS TECHNOLOGY CO, .LTD dadi salah sawijining tablet android & laptop Intel & windows 2 in 1 tablet & tablet Produsen & AndroidAIO pabrik Ramping ing China. Produk kami duwe macem-macem aplikasi, utamane ing industri pendhidhikan, kanggo mulang guru lan pamulangan siswa.

Tujuane nggawe platform internasional kanggo produk sing berkualitas terus menehi inspirasi kanggo saben anggota TPS dadi sing paling apik ing saindenging jagad.

Ayo padha kerja sama kanggo nggawe masa depan sing cerah lan mupangat kanggo gotong royong.