Elektronik Global Sumber Global

2020/12/11

Ing Oktober 2018, April 2019 lan Oktober 2019, TPS melu ing telung Pameran Elektronik Hong Kong Sumber Global lan entuk asil sing apik. Iki nuduhake keanggunan TPS kanggo para pelanggan saka saindenging jagad lan nambah kapercayan para pelanggan biasa. Lan kita wis nglumpukake luwih saka 800 calon pelanggan ing pameran iki, sing nduweni peran penting ing pangembangan pelanggan perusahaan sabanjure. Ing taun 2020, amarga epidemi kasebut, TPS ngluncurake pameran online "Trade China" kanggo nuduhake TPS kita marang jagad, lan iki ora nate mandheg!