Pesenan Bulk Anyar 8 Inch Tablet pc Kanggo Kirim

2020/12/11

Ing pungkasan Oktober 2020, pelanggan Filipina mrentah tablet tablet 4G Android 4000 Android 8 inci saka pabrik, kanthi SC9832 4G LTE CPU, memori 2GB + 32GB lan spek layar 1280 * 800 ips. kanggo departemen Pendidikan Filipina, Jumlah total tekan luwih saka 1 yuta dolar AS lan kiriman ing 50 dina, kabukten produksi lan pangiriman pabrik. Kajaba iku, pelanggan iki tuku 60000 pcs maneh ing taun ngarep.