8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC

8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC

8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC sing apik karo ROM 1GB / 2GB / 4GB 8GB / 16GB / 32GB ROM lan kamera ngarep & mburi kanthi performa apik Android 8.0-8.1-9.0-10.0 WIFI Tablet PC

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka 8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC

8 InchRK3368 CPU Android WIFI Tablet PC nampilake kinerja sing apik lan reputasi apik kanthi umpan balik pasar, disambut dening akeh pasar. Kita nyawisake diri ing tablet pc lan laptop pirang-pirang taun, ngekspor meh ing saindenging jagad. Muga-muga dadi salah sawijining mitra paling dawa ing China.


2.Parameter (Spesifikasi) 8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC

OS: Android6.0-7.0-8.1-9.0; Dhukungan Flash 11.0

Modul LCD: 8 "1280 * 800ã € € IPS

CPU: RK3368, OctaCore Cortex A7, 1.5-1.8Ghz

RAM: 1GB / 2GB / 4GB

Hard Disk: 8GB / 16GB / 32GB / 64GB Flash Nand

Batere: 3800mAh / 3.7V Lithium;

Kamera Build-in: Front 0.3 Mega & Back 2.0 Mega

Jaringan: WiFi: 802.11a / b / g / n; BT;

Slot Card SD: Dhukungan kertu TF (maks 32GB)

USB: 1 × Mini USB

Earphone: 1x 3.5mm


3.Fitur lan Aplikasi 8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC

Minangka cahya lan gampang digawa nganggo karakteristik, PC RK3368 WIFItablet 8 inci iki disambut tenan dening kantor Online, piwulang Online, jejaring sosial lan hiburan ing taun-taun iki, utamane sawise pandemi global Covid-19.


4. Rincian 8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC

8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC

8 Inch RK3368 CPU Android WIFITablet PC


5. Kualifikasi Produk

8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC hasCE, sertifikat RoHS.


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC


7. FAQ

P: Apa sampeyan pabrik? Apa produk sing sampeyan pasangkan?

A: Ya, kita pabrik produk elektronik konsumen luwih saka 10 taun. Kita ngasilake lan nyedhiyakake macem-macem produk ing laptop, lan tablet pc.

P: Apa sampeyan bisa nyithak logo pelanggan babagan produk? Lan nyedhiyakake paket khusus?

A: Ya, tampi pesanan OEM / ODM. MOQis kita 1.000 pcs. Kita bisa nambah logo ing produk kalebu conto supaya gratis. Kita nyedhiyakake layanan khusus.

P: Suwene sampeyan menehi saran babagan pitakon?

A: Kita nyedhiyakake layanan 24 jam. Mangga hubungi gratis kapan wae. Priksaan sampeyan bakal direspon sajrone 5 jam. Yen penting, hubungi kami liwat ponsel, email, Skype, Wechat, lsp. Dina kerja: wiwit dina Minggu nganti Setu

Q. Apa aku bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas?

A. Ya! Sugeng Rawuh conto kanggo mriksa kualitas lan fungsi sadurunge supaya akeh. Biaya sampel bakal dibalekake ing urutan akeh sabanjure.



Panas Tags: 8 Inch RK3368 CPU Android WIFI Tablet PC, Grosir, Khusus, Stok, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Murah, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.