10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC
  • Air Pro10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC

10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC

Sentuhan apik 10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC kanthi ROM 1GB / 2GB 8GB / 16GB ROM, Dual band wifi 2.4G + 5.0G lan kamera bawaan ing ngarep & mburi kanthi performa apik Android 8.0 WIFI Tablet PC

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka 10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC

PC InchMTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC iki nampilake kinerja sing apik lan reputasi kanthi umpan balik pasar, disambut dening akeh pasar. Kita nyawisake diri ing tablet pc lan laptop pirang-pirang taun, ngekspor meh ing saindenging jagad. Muga-muga dadi salah sawijining mitra paling dawa ing China.


2.Parameter (Spesifikasi) 10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC

OS: Android6.0-7.0-8.0; Dhukungan Flash 11.0

Modul LCD: 10,1 "TFT 1024 * 600 IPS

CPU: MediatekMT8163,1.3GHZ Quad-Core

RAM: 1GB / 2GB

Hard Disk: 8GB / 16GBNand Flash

Batere: 2800mAh / 3.7VLithium;

Kamera Build-in: Front 0.3 Mega & Back 2.0 Mega

Jaringan: WiFi802.11b / g / n;

Dhukungan GPS, Bluetooth, radio FM

Slot Card SD: Dhukungan kertu TF (maks 32GB)

USB: 1 × Mini USB

Earphone: 1x 3.5mm


3.Fitur lan Aplikasi 10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC

Minangka entheng lan gampang digawa nganggo karakteristik, tablet PC MT8163WIFI 10.1 inci iki disambut tenan dening kantor Online, Piwulang online, jejaring sosial lan hiburan ing taun-taun iki, luwih-luwih sawise globalpandemi Covid-19.


4. Rincian 10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC

10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC


5. Kualifikasi Produk

10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PChas CE, sertifikat RoHS.


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC


7. FAQ

P: Apa sampeyan pabrik? Apa produk sing sampeyan pasangkan?

A: Ya, kita pabrik produk elektronik konsumen luwih saka 10 taun. Kita ngasilake lan nyedhiyakake macem-macem produk ing laptop, lan tablet pc.

P: Apa sampeyan bisa nyithak logo pelanggan babagan produk? Lan nyedhiyakake paket khusus?

A: Ya, tampi pesanan OEM / ODM. MOQis kita 1.000 pcs. Kita bisa nambah logo ing produk kalebu conto supaya gratis. Kita nyedhiyakake layanan khusus.

P: Suwene sampeyan menehi saran babagan pitakon?

A: Kita nyedhiyakake layanan 24 jam. Mangga hubungi gratis kapan wae. Priksaan sampeyan bakal direspon sajrone 5 jam. Yen penting, hubungi kami liwat ponsel, email, Skype, Wechat, lsp. Dina kerja: wiwit dina Minggu nganti Setu

Q. Apa aku bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas?

A. Ya! Sugeng Rawuh conto kanggo mriksa kualitas lan fungsi sadurunge supaya akeh. Biaya sampel bakal dibalekake ing urutan akeh sabanjure.



Panas Tags: 10 Inch MTK8163 CPU Android WIFI Tablet PC, Grosir, Khusus, Stok, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Murah, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.