8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC

8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC

Sentuhan apik 8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC kanthi ROM 1GB / 2GB 8GB / 16GB ROM lan kamera ngarep & mburi kanthi performa Android 10.0 Tablet PC sing apik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka 8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC

8 InchSC7731E CPU Android 3G Tablet PC nampilake kinerja sing apik lan reputasi apik kanthi umpan balik pasar, disambut dening akeh pasar. Kita nyawisake diri ing tablet pc lan laptop pirang-pirang taun, ngekspor meh kabeh ing saindenging jagad. Muga-muga bisa dadi mitra mitra jangka panjang ing China.


2.Parameter (Spesifikasi) 8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC

OS: Android6.0-7.0-8.0-9.0-10.0; Dhukungan Flash 11.0

Modul LCD: 8 "1280 * 800 IPS, tampilan G + G, Layar 2.5D

CPU: MT6582Cortex-A7 Quad-Core 1.3GHz

RAM: 2GB

Hard Disk: 16GB / 32GB Nand Flash

Batere: 4000mAh / 3.7V Lithium;

Kamera Build-in: Front 2.0 Mega & Back 5.0 Mega

Jaringan: WiFi: 802.11b / g / n;

Dhukungan 3G;

GSM: 850/900/1800/1900, WCDMA: 2100MHz

Dhukungan GPS, Bluetooth, radio FM

Slot Card SD: Dhukungan kertu TF (maks 64GB)

USB: 1 × Mini USB

Earphone: 1x 3.5mm


3.Fitur lan Aplikasi 8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC

Minangka entheng lan gampang digawa nganggo karakteristik, 8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC iki disambut dening kantor Online, piwulang Online, jejaring sosial lan hiburan ing taun-taun iki, luwih-luwih sawise pandemi global Covid-19.


4. Rincian 8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC

8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC


5. Kualifikasi Produk

8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC hasCE, sertifikat RoHS.


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC


7. FAQ

P: Apa sampeyan pabrik? Apa produk sing sampeyan pasangkan?

A: Ya, kita pabrik produk elektronik konsumen luwih saka 10 taun. Kita ngasilake lan nyedhiyakake macem-macem produk ing laptop, lan tablet pc.

P: Apa sampeyan bisa nyithak logo pelanggan babagan produk? Lan nyedhiyakake paket khusus?

A: Ya, tampi pesanan OEM / ODM. MOQis kita 1.000 pcs. Kita bisa nambah logo ing produk kalebu conto supaya gratis. Kita nyedhiyakake layanan khusus.

P: Suwene sampeyan menehi saran babagan pitakon?

A: Kita nyedhiyakake layanan 24 jam. Mangga hubungi gratis kapan wae. Priksaan sampeyan bakal direspon sajrone 5 jam. Yen penting, hubungi kami liwat ponsel, email, Skype, Wechat, lsp. Dina kerja: wiwit dina Minggu nganti Setu

Q. Apa aku bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas?

A. Ya! Sugeng Rawuh conto kanggo mriksa kualitas lan fungsi sadurunge supaya akeh. Biaya sampel bakal dibalekake ing urutan akeh sabanjure.



Panas Tags: 8 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC, Grosir, Khusus, Stok, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Murah, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.