8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC

8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC

Sentuhan apik 8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC kanthi ROM 1GB / 2GB 8GB / 16GB ROM lan kamera ngarep & mburi kanthi performa apik layanan Android 10.0 Tablet PC GMS

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka 8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC

8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC nampilake kinerja apik lan reputasi kanthi umpan balik pasar, disambut dening akeh pasar. Kita nyawisake diri ing tablet pc lan laptop pirang-pirang taun, ngekspor meh ing saindenging jagad. Muga-muga dadi salah sawijining mitra paling dawa ing China.


2.Parameter (Spesifikasi) 8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC

OS: Android6.0-7.0-8.0-8.1-9.0-10.0; Dhukungan Flash 11.0

Modul LCD: 8 "TFT 1024 * 600 IPS

CPU: MediatekMT6580,1.3GHZ Quad-Core

RAM: 1GB / 2GB

Hard Disk: 8GB / 16GBNand Flash

Batere: 4000mAh / 3.7V Lithium;

Kamera Build-in: Front 0.3 Mega & Back 2.0 Mega

Jaringan: WiFi802.11b / g / n;

Dhukungan 3G;

GSM: 850/900/1800/1900, WCDMA: 2100 MHz (850/900 / 1900MHz opsional 1 $ saben band)

Dhukungan GPS, Bluetooth, radio FM

Slot Card SD: Dhukungan kertu TF (maks 32GB)

USB: 1 × Mini USB

Earphone: 1x 3.5mm


3.Fitur lan Aplikasi 8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC

Minangka entheng lan gampang digawa nganggo karakteristik, 8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC iki disambut dening kantor Online, piwulang Online, jejaring sosial lan hiburan ing taun-taun iki, luwih-luwih sawise pandemi global Covid-19.



4. Rincian 8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC

8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC


5. Kualifikasi Produk

8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC hasCE, sertifikat RoHS.


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC


7. FAQ

P: Apa sampeyan pabrik? Apa produk sing sampeyan pasangkan?

A: Ya, kita pabrik produk elektronik konsumen luwih saka 10 taun. Kita ngasilake lan nyedhiyakake macem-macem produk ing laptop, lan tablet pc.

P: Apa sampeyan bisa nyithak logo pelanggan babagan produk? Lan nyedhiyakake paket khusus?

A: Ya, tampi pesanan OEM / ODM. MOQis kita 1.000 pcs. Kita bisa nambah logo ing produk kalebu conto supaya gratis. Kita nyedhiyakake layanan khusus.

P: Suwene sampeyan menehi saran babagan pitakon?

A: Kita nyedhiyakake layanan 24 jam. Mangga hubungi gratis kapan wae. Priksaan sampeyan bakal direspon sajrone 5 jam. Yen penting, hubungi kami liwat ponsel, email, Skype, Wechat, lsp. Dina kerja: wiwit dina Minggu nganti Setu

Q. Apa aku bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas?

A. Ya! Sugeng Rawuh conto kanggo mriksa kualitas lan fungsi sadurunge supaya akeh. Biaya sampel bakal dibalekake ing urutan akeh sabanjure.



Panas Tags: 8 Inch MTK6580 CPU Android 3G Tablet PC, Grosir, Khusus, Stok, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Murah, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.