13,3 Inci Yoga Kaya Laptop Windows Intel
  • Air Pro13,3 Inci Yoga Kaya Laptop Windows Intel
  • Air Pro13,3 Inci Yoga Kaya Laptop Windows Intel
  • Air Pro13,3 Inci Yoga Kaya Laptop Windows Intel
  • Air Pro13,3 Inci Yoga Kaya Laptop Windows Intel

13,3 Inci Yoga Kaya Laptop Windows Intel

Yoga 13,3 inci kaya laptop intel windows kanthi 1920 * 1080 IPS, Intel core i3 i5 i7 8th 9th 10th CPU, layar Sentuh, 360 derajat rotasi, laptop high end.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Yoga 13.3 Inch Kaya Laptop Windows Intel

Yoga 13,3 inci kaya desain entheng laptop intel windows lan macem-macem CPU kanggo layar tutul opsional, dhukungan. Kita nggunakake komputer tablet lan laptop pirang-pirang taun, kalebu ing saindenging Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


2.Parameter (Spesifikasi) 13,3 Inch Yoga Kaya Laptop Windows Intel

Konfigurasi Standar Fisik Sistem:

Jinis

Rincian

Katrangan

Formulir Produk

Faktor Formulir

YOGA

Ukuran

33,9 * 21,9 * 1,0 CM

Bobot

1,3kg

LCD

Ukuran Layar

13.3â € ™

Resolusi Layar

1920 * 1080 IPS

TP

Modul Tutul

/

Batere

Jinis

Baterai polimer lithium-ion 7.4v /7.6v

Kapasitas

5000mAh

Wektu Makarya

6-8 jam

Konfigurasi Hardware Sistem:

Jinis

Rincian

Katrangan

CPU

Jinis

Cherry Trail, Z8350 (Quad-core)
Apollo Lake Celeron DCor QC, N3350 / N3450 / N4200
Lake Intel Gemini, 4000 / N4100 / N5000
Tlaga Kaby 7Y30 / 7Y54 / 7Y75
Intel Kaby Lake-R U42 & Kaby Lake-U22
I3-GEN6 / GEN7 / GEN8; I5-GEN6 / GEN7 / GEN8;
I7-GEN6 / GEN7 / GEN8

Kacepetan

Nganti2.4GHZ (2 intine)
Nganti2.2GHZ (4 intine)

GPU

Jinis

Intel & reg; HD Graphics 500

Memori

Kapasitas

LPDDR3 2G / 3G / 4G / 8G( Opsional ¼

Panyimpenan

Kapasitas

eMMC 16GB / 32GB / 64GB / 128GBï Opsional ‰

SSD

SSD

64GB / 128GB / 256B

HDD

HDD

120GB / 240GB / 500GB / 1TB

Kamera

Ngarep

0.3M / 2.0M

Mburi

/

Juru bicara

Built-in

Speaker stereo internal 8R / 1.0W * 2

Sensor G

Built-in

/

Sambungan Jaringan:

Jinis

Rincian

Katrangan

WIFI

Modul WIFI

WIFI 802.11b / g / n & ac / a / b / g / n + BT

3G / LTE

Built-in

/

Bluetooth

BT Modul

Bluetooth4.0

Jaringan Ethernet

Dongle Eksternal

Ndhukung

Konfigurasi Antarmuka:

Jinis

Rincian

Katrangan

Memori Card Slot

External Memori

1x scard miniSD nganti 64GB

Slot Kertu SIM

Data Panyimpenan

/

Antarmuka USB

Dhukungan Transfer Data

Support USB3.0*2+Jinis-C*1

Jack Headphone

Output Musik

∮ 3.5mm jack headphone standar

Antarmuka HDMI

Output Video

Micro HDMI  D Jinis

Keyboard

Piranti Input

USBã € BT Kabel Cepet /
Wireless Ndhukung

Aksesoris Utama:

Jinis

Rincian

Katrangan

Adaptor daya

Konfigurasi Standar

DC 12V / 3A

Kabel USB

Konfigurasi Standar

Host

Konfigurasi Piranti Lunak:

 Jinis

Rincian

Katrangan

Sistem Operasi

Versi Android

/

Windows

Windows 10


3.Fitur lan Aplikasi 13,3 Inch Yoga Kaya Laptop Windows Intel

●LCD: 13.3â € ™ Yoga like laptop,1920*1080 IPS

â— CPU: Cherry Trpenyakit, Z8350 (Quad-core)

Apollo Lake Celeron DCor QC, N3350 / N3450 / N4200

Lake Intel Gemini, 4000 / N4100 / N5000

Tlaga Kaby 7Y30 / 7Y54 / 7Y75

Intel Kaby Lake-R U42 & Kaby Lake-U22

I3-GEN6 / GEN7 / GEN8; I5-GEN6 / GEN7 / GEN8; I7-GEN6 / GEN7 / GEN8

●Memori:2G/4GB/6GB/8GB LPDDR3

â— EMMC: 32GB / 64GB / 128GB

●SSD:64GB / 128GB / 256B

â— HDD: 120GB / 240GB / 500GB / 1TB

Konektivitas: 802.11 a / b / g / n / ac & bluetooth 4.2

â— TouchPanel: G + F + F

●Kamera: 2.0 Mega 

â— Batere: 7.4V / 6500mAH


4.Rincian of 13.3 Inch Yoga Like Windows Intel Laptop

13.3 Inch Yoga Like Windows Intel Laptop


5.Kualifikasi Produk

13.3 Inch Yoga Like Windows Intel Laptop13.3 Inch Yoga Like Windows Intel Laptop


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

13.3 Inch Yoga Like Windows Intel Laptop13.3 Inch Yoga Like Windows Intel Laptop


7. FAQ

P: Apa sampeyan pabrik? Apa produk sing sampeyan pasangkan?

A: Ya, kita pabrik produk elektronik konsumen luwih saka 10 taun. Kita ngasilake lan nyedhiyakake macem-macem produk ing laptop, lan tablet pc.

P: Apa sampeyan bisa nyithak logo pelanggan babagan produk? Lan paket sing disesuaikan?

A: Ya, tampi pesanan OEM / ODM. MOQis kita 1.000 pcs. Kita bisa nambah logo ing urutan conto produk kalebu gratis. Kita nyedhiyakake layanan khusus.

P: Suwene sampeyan menehi saran babagan pitakon?

A: Kita nyedhiyakake layanan 24 jam. Mangga hubungi gratis kapan wae. Priksaan sampeyan bakal direspon sajrone 5 jam. Yen mendesak, hubungi kami liwat ponsel, email, Skype, Wechat, lsp. Dina kerja Bisnis: saka Minggu nganti Setu

Q. Apa aku bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas?

A. Ya! Sambutan supaya sampel kanggo mriksa kualitas lan fungsi sadurunge order akeh. Biaya sampel bakal dibalekake supaya akeh pesanan sabanjure.



Panas Tags: 13,3 Inch Yoga Kaya Laptop Windows Intel, Grosir, Customized, Stok, China, Suplier, Produsen, Pabrik, Murah, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Terbaru

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.