10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC
  • Air Pro10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC

10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC

10,1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC sing panas & murah nganggo ROM 1GB / 2GB 8GB / 16GB / 32GB lan kamera bawaan ing ngarep & mburi kanthi performa apik Android 10.0 Tablet PC.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka 10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC

PC Android 10.1 InchSC7731E CPU Android 3G Tablet iki dirancang kanggo pamilihan pasar sing murah lan kinerja apik, disambut dening akeh pasar. Kita nyedhiyakake komputer tablet lan laptop pirang-pirang taun, ngekspor meh ing saindenging jagad. Muga-muga dadi salah sawijining mitra paling dawa ing China.


2.Parameter (Spesifikasi) 10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC

OS: Android6.0-7.0-8.0-9.0-10.0; Dhukungan Flash 11.0

Modul LCD: 10,1 "TFT 1024 * 600 IPS

CPU: SC7731E-1.3GHZQuad-Core

RAM: 1GB / 2GB

Hard Disk: 8GB / 16GBNand Flash

Batere: 5000mAh / 3.7V Lithium;

Kamera Build-in: Front 0.3 Mega & Back 2.0 Mega

Jaringan: WiFi: 802.11b / g / n;

Dhukungan 3G;

GSM: 850/900/1800/1900, WCDMA: 2100 MHz (850/900 / 1900MHz opsional 1 $ saben band) kertu dualsim

Dhukungan GPS, Bluetooth, radio FM

Slot Card SD: Dhukungan kertu TF (maks 32GB)

USB: 1 × Mini USB

Earphone: 1x 3.5mm


3.Fitur lan Aplikasi 10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC

Minangka cahya lan gampang digawa nganggo karakteristik, 10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC iki disambut dening kantor Online, piwulang Online, jejaring sosial lan hiburan ing taun-taun iki, utamane sawise pandemi global Covid-19.


4. Rincian 10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC

10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC


5. Kualifikasi Produk

10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PChas CE, sertifikat RoHS.


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC


7. FAQ

P: Apa sampeyan pabrik? Apa produk sing sampeyan pasangkan?

A: Ya, kita pabrik produk elektronik konsumen luwih saka 10 taun. Kita ngasilake lan nyedhiyakake macem-macem produk ing laptop, lan tablet pc.

P: Apa sampeyan bisa nyithak logo pelanggan babagan produk? Lan nyedhiyakake paket khusus?

A: Ya, tampi pesanan OEM / ODM. MOQis kita 1.000 pcs. Kita bisa nambah logo ing produk kalebu conto supaya gratis. Kita nyedhiyakake layanan khusus.

P: Suwene sampeyan menehi saran babagan pitakon?

A: Kita nyedhiyakake layanan 24 jam. Mangga hubungi gratis kapan wae. Priksaan sampeyan bakal direspon sajrone 5 jam. Yen penting, hubungi kami liwat ponsel, email, Skype, Wechat, lsp. Dina kerja: wiwit dina Minggu nganti Setu

Q. Apa aku bisa pesen conto kanggo mriksa kualitas?

A. Ya! Sugeng Rawuh conto kanggo mriksa kualitas lan fungsi sadurunge supaya akeh. Biaya sampel bakal dibalekake ing urutan akeh sabanjure.



Panas Tags: 10.1 Inch SC7731E CPU Android 3G Tablet PC, Grosir, Khusus, Stok, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Murah, Diskon, CE, Paling Anyar, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.